Зовсі, зовсім нещодавно  в Києві відкрився надзвичайний Музей становлення української нації і реабілітантам нашого Центру разом з Тамарою Василівною та Іриною Володимирівною випала величезна нагода відвідати його, ознайомитися з п’ятьма епохами, які представлені в музеї: стародавньою історією (від трипільців до слов'ян); історією Русі (від княгині Ольги до короля Данила Романовича); козацькою добою (від засновника традицій Запорізької Січі Байди Вишневецького до гетьмана Івана Мазепи); відродженням нації і боротьби за незалежність (від УНР до героїчної оборони України в російсько-українській війні); сучасною Україною (відомими сучасниками).

У музеї представлені сто фігур видатних українців – від княгині Ольги до співачки Джамали. Всі фігури зібрані в 25 сюжетів і об'єднані спільною ідеологічною лінією або видатною історичною подією. Кожну інсталяцію супроводжує інтерактивний аудіо - та відеоконтент у поєднанні зі спецефектами, що занурює відвідувачів в атмосферу відповідної епохи.

Ми зробили висновок, що нам надзвичайно поталанило побували одними з найперших в інноваційному музеї історії, де минуле поєднується

з сучасними технологіями і що цей сучасний, емоційний, інтерактивний музей, створений з душею і серцем.