Шановні реабілітанти Центру, доводжу до вашого відома ряд заходів, які можна відвідати на протязі серпня місяця.

 

Благодійний концерт "Классик пикник. Украинская поэма"

Національний ансамбль солістів "Киевская камерата" виконає музику українських композиторів:  Євгена Станковича, Дмитра Бортнянського, Рейнгольда Глієра, Івана Карабіца, Вкторї Полєвої.

Концерт відбудеться 24серпня в 19:00. В національному музеї історії України. Вхід вільний.

 

Свято солодощів та розваг до Дня Знань

 

Святкуй початок нового навчального року на «Фестивалі морозива» 31 серпня та 1 вересня в Українському домі. «Фестивалі морозива» - це прекрасна можливість поєднання різних смаків морозива з родинним відпочинкам у самому центрі столиці! Це феєрія улюблених смаків! Свою кращу продукцію у широкому асортименті запропонують найвідоміші вітчизняні виробники морозива в Україні. «Фестиваль морозива» - це також: - концертна шоу-програма; - безпрограшні лотереї, конкурси з мильними кульками, вікторини, інтерактивна програма за участі аніматорів та мультиплікаційних героїв; - фото-зони з мультиплікаційними персонажами; - батути для найактивніших; - розмальовування аквагримом, тату; - нагородженням переможців вікторин кращими зразками морозива! Фестиваль морозива в Українському домі - це чудова нагода поласувати морозивом і солодощами та відпочити разом з усією сім’єю у центрі столиці, відзначаючи початок нового навчального року. Вхід вільний.

Час проведення: з 11.00 до 20.00.

Організатори: ДП «Український дім» спільно з Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».

 

Виставка квітів

 На території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» стартує традиційна виставка квітів до Дня Незалежності. Цього року тема виставки присвячена топ-спортсменам, які прославили Україну на весь світ.

Головними героями квіткових композицій стануть видатні українські спортсмени, серед яких: брати Кличко, чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан, Яна Клочкова, Лілія Подкопаєва, Андрій Шевченко, Сергій Бубка, Валерій Лобановський, фігуристка Оксана Баюл та ін.

«Усього буде представлено більш ніж 180 тис. квітів різних видів: колеуси, хлорофітум, бегонія, альтернатера, сеткреазія, хвойні чагарники та інші. Для оформлення інсталяцій наші дизайнери використовували також багато елементів різноманітного спортивного інвентарю», – розповідає в.о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Виставка триватиме до 15 вересня. Кожні вихідні організатори обіцяють захоплюючу розважальну програму та майстер-класи з різних видів спорту, взяти участь в яких зможуть всі охочі. 

Виставка діятиме до  15 вересня з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Де: Печерський ландшафтний парк «Співоче поле» (вул. Лаврська, 33).

Вхід: дорослий квиток – 70 грн., дитячий – 25 грн.

Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.