03 грудня в Україні традиційно відмічається Міжнародний день людей з інвалідністю.

У приміщені  Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості було проведено засідання " за круглим столом" у рамках Міжнародного дня людей з інвалідністю за участю фахівців відділу профорієнтації Голосіївської філії, представників Київського міського центру соціальної та трудової реабілітації інвалідів та осіб з інвалідністю.

В ході зустрічі було проінформовано присутніх про  послуги, які надає Київський міський центр соціальної та трудової реабілітації інвалідів та осіб з інвалідністю.

В індивідуальному порядку учасники мали змогу обговорити з фахівцями питання щодо отримання можливих видів допомоги і підтримки від Центру.

Також присутніх турбувало питання пошуку роботи. Фахівцями Центру були надані роз’яснення стосовно альтернативної роботи та необхідної документації  для працевлаштування осіб з інвалідністю. 

На завершення зустрічі учасники ділилися враженнями і дякували за можливість отримати таку необхідну і вагому для них інформацію та психологічну підтримку. Кожен отримав буклет-довідник  щодо  послуг  Київського міського центру соціальної та трудової реабілітації інвалідів та папку з інформаційними матеріалами служби зайнятості.

Даний захід, є однією з ланок нашої співпраці з  соціальними партнерами задля сприяння інформування і надання всебічних послуг людям з інвалідністю, формування в них впевненості в завтрашньому дні, та надійності допомоги з боку працівників державних закладів.