Незабутня подорож Україною зі сходу на захід, із півночі на південь, із минулого в майбутнє - це зробили на унікальній мультимедійній виставці реабілітанти Центру разом з Тамарою Василівною.

Ми змогли політати над Батьківщиною-матір’ю у віртуальній реальності, подивилися в телескоп Миколаївської астрономічної обсерваторії, побачили оригінали робіт Малевича та Архипенка, дізналися, як народжується бурштин і як виглядали перші срібні гривні Київської Русі,  послухали, як шумить Чорне море та як співають різні українські села, зайшли в мазанку та тунель кохання, що побудовані прямо у виставковому просторі, та багато іншого. 

            Побувавши на виставці ми заново відкрили свою країну іще раз переконавшись в тому, наскільки вона прекраснаі і усвідомили, що Україна може бути "вау"   настільки, наскільки "вау" являємося ми з вами.

А ще рекомендуємо усім відвідати виставку, це буде цікаво і дітям. Виставка проходить на центральному вокзалі на 14 колії до 29 грудня, часи роботи 11:00–20:00. Понеділки вихідні.